HAINUTE BOTEZ EN-VOGUE
– realizate in atelierele alibebe –

Daca sunteti aici, probabil va intrebati cine suntem noi si ce oferim in plus fata de cei care, ca si noi, se ocupa de acest domeniu minunat, de trusouri botez si de seturi complete de botez, de lumanari, de cruciulite botez si alte accesorii asemenea, destinate zilei in care micutii nostri sunt botezati.

Nu suntem cu capul in nori, insa reusim sa aducem zanele in lumea reala. Nu suntem istorici, insa incercam intotdeauna sa transformam ziua botezului, intr-o poveste cu printi si printese. Suntem insa dedicati muncii noastre si suntem atenti la ceea ce conteaza pentru dumneavoastra si asta fara a avea la dispozitie o bagheta fermecata. Lucram cu pasiune si devotament, astfel incat orice tinuta bebe botez sa fie privita si apreciata de catre toata lumea. Da, da, chiar si de catre cei mici deopotriva!

Pasiunea noastra este sa realizam hainute botez dintre cele mai elegante si frumoase, care poarta cu ele un mesaj deosebit. Fie ca sunt parte dintr-o poveste, sau ca reprezinta un botez tematic, chiar daca sunt albe sau pline de culoare, noi incercam sa le aducem in fata dumneavoastra sub forma unor trusouri botez in care micutii crestini sa arate exact asa cum v-ati imaginat.

Va asteptam cu drag si va stam la dispozitie cu orice informatie despre produsele pe care le oferim!

Pentru orice informaţii şi comenzi, nu ezitaţi să ne contactaţi:
Mobil:       0726.374.462 
E-mail:      contact@alibebe.ro
Facebook:
facebook.com/hainutebotezenvogue